Білокачанна капуста – дуже корисний та бюджетний овоч, який можна використовувати для приготування запіканок, пирогів, салатів. А також вона дуже корисна у квашеному вигляді.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом бігосу з м'ясом, який буде дуже ситним та простим у приготуванні.
Інгредієнти:
- М'ясо – 400 г
- Капуста – 1 кг
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Печериці – 200 г
- Спеції до м'яса
- Сіль, перець, цукор
Спосіб приготування:
1. М'ясо поріжте великими шматками, обсмажте, додайте спеції, сіль, перець.
2. Туди ж додайте дрібно порізану капусту, гриби, цибулю і моркву. Тушкуйте під кришкою до готовності.
Буде смачно у гарячому та холодному вигляді!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Квашена капуста у власному соку
- Цвітна капуста під соусом бешамель
- Тушкована капуста з ковбасками