Любите різноманітні пироги, але не можете їх готувати, тому що у вас немає духовки? Тепер це більше не проблема, адже дану страву можна приготувати і на звичайній пательні.
Як правильно це зробити, з чого приготувати основу, та що найбільш смакуватиме в якості начинки, в Instagram розповіла фудблогерка з ніком coooking.she. Вона запевняє, що пиріг вийде дуже смачний та соковитий.
Інгредієнти
- Картопля маленька – 8 шт
- Куряче філе – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Сметана – 1,5 ст.л.
- Крем-сир – 1 ст.л.
- Яйця – 3 шт
- Сир твердий
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1. Картоплю чистимо та нарізаємо на кубики та відварюємо.
2. Куряче філе із цибулею обсмажуємо на пательні із додаванням сметани та крем-сиру.
3. В глибокій ємності змішуємо яйця, сіль та перець.
4. Додаємо охолоджену відварену картоплю та перемішуємо.
5. Викладаємо половину картопляної маси на пательню, розігріту з олією та розрівнюємо.
6. Зверху викладаємо начинку та шматки твердого сиру.
7. Викладаємо залишки картопляної маси.
8. Розрівнюємо та смажимо під кришкою до готовності.
На OBOZ.UA є й інші рецепти пирогів:
- Заливний пиріг з куркою та сиром
- М’ясний пиріг з картоплею
- Пісний пиріг з вишнею