/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2ad010bfd214de0bbf3a0228a6c716ce.jpg)
Маринований гострий перець в медовій заливці: рецепт без варіння і стерилізації
Ідеальним доповненням до будь-якої м’ясної основної страви може стати гострий маринований перець. Якщо він був правильно приготовлений, то ніколи не переб’є, а лише довершить смак страви, та повністю розкриє його.
Як приготувати гострий маринований перець у медовій заливці, в TikTok розповіла блогерка з ніком bude_smachno_razom. Виявляється, цей рецепт не потребує ні варіння, ні стерилізації.
Інгредієнти
- Гіркий перець – 250-300 гр
- Яблучний оцет 6% - 250 мл
- Мед рідкий – 4 ст.л.
Спосіб приготування
1. Промийте, наріжте порційними шматочками гіркий перець. Краще працювати у рукавичках.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F22d95be59227186053047cd332e23250.png)
2. Викладаємо перець у банку, злегка втрамбовуючи.
3. Далі готуємо заливку в яблучному оцті розчиняємо мед, добре вимішуємо і заливаємо перець.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2e8b1fff75e12832f5ee27edbe5e1a72.png)
4. Закриваємо кришкою і залишаємо при кімнатній температурі на добу.
5. Далі зберігаємо в холодильнику або в холодному погребі.
На OBOZ.UA є багато рецептів з перцем:
- Маринований гострий перець
- Маринований болгарський перець
- Фарширований перець
