"Зробила це сама": відома українська співачка ошелешена перетворенням Тіни Кароль
"Зробила це сама": відома українська співачка ошелешена перетворенням Тіни Кароль

"Зробила це сама": відома українська співачка ошелешена перетворенням Тіни Кароль

СолоХа захопилася результатами схуднення Тіни Кароль.

Українська популярна співачка СолоХа висловила свою думку про співачку Тіну Кароль, яка дуже змінилася зовні останнім часом. Артистка активно займається спортом і ділиться тренуваннями зі своїми шанувальниками.

В інтерв'ю для YouTube-каналу Oboze Life СолоХа розповіла, як відреагувала на один із кліпів Кароль.

"Я колись слухала Тіну Кароль, мені дуже подобалися її ліричні пісні. А нещодавно побачила її один кліп і думаю: "О, вона так схудла! Молодець". Можу сказати, що тримати себе в хорошій формі, - це велика праця. Якщо вона зробила це сама - низький уклін", - зазначила артистка.

'Зробила це сама': відома українська співачка ошелешена перетворенням Тіни Кароль
/ Главред

Дивіться відео інтерв'ю СолоХі:

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Тіна Кароль - останні новини за темою

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для сім'ї 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому і зруйнованому Маріуполі.

А також Тіна Кароль у день свого весілля і вінчання з чоловіком і продюсером Євгеном Огіром (який трагічно рано помер) показала на своїй сторінці в Instagram зворушливий кадр із сімейного архіву.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader