Найспортивніша співачка розкритикувала Alyona Alyona та Заріцьку за зайву вагу
Найспортивніша співачка розкритикувала Alyona Alyona та Заріцьку за зайву вагу

Найспортивніша співачка розкритикувала Alyona Alyona та Заріцьку за зайву вагу

СолоХа заявила, що бодіпозитив - виправдання ліні, і прокоментувала здоров'я пишностегних колег.

У 2019 році українська співачка СолоХа (справжнє ім'я - Тереза Балашова) отримала від Книги рекордів України звання найспортивнішої співачки нашої країни. Багато уваги артистка приділяє своєму тілу, і ділиться корисними порадами щодо спорту та харчування в соціальних мережах.

При цьому бодіпозитив - прийняття себе в будь-якій вазі і розмірі - Балашова вважає деструктивним і просто проявом банальної ліні. Про це вона зізналася в інтерв'ю для Oboz.ua.

Також СолоХа зазначила, що вважає бодіпозитив небезпечним, і не вірить, що пишні українські артистки, на кшталт Alyona Alyona та Олександри 'Kazka' Заріцької, справді можуть жити в гармонії з собою і при цьому залишатися здоровими.

"На мій погляд, це пропаганда нездорового способу життя, це пропаганда ліні. І я за те, щоб у нас були здорові люди, а в тілі, де зайвих 50, 70, а то й 100 кілограмів, не може бути здоров'я. Хоч би як солістка KAZKA та alyona alyona не казали, що їм комфортно у цьому тілі, хороші аналізи, я впевнена, що вони не хороші", - заявляє співачка.

Хто така Alyona Alyona?

Alyona Alyona (справжнє ім'я Альона Олегівна Савраненко) - українська хіп-хоп- і реп-виконавиця. Представниця України на пісенному конкурсі "Євробачення-2024" у Мальме спільно з Jerry Heil, повідомляє "Вікіпедія".

Хто така Олександра Заріцька?

Олександра Заріцька - українська співачка, солістка гурту "KAZKA" (з 2017 року). Учасниця шоу "Голос країни" (4 сезон - як учасниця, 12 сезон - тренерка команди "Другого шансу"), "Х-фактор" (8 сезон - посіла 7 місце у складі гурту "KAZKA") і "Танці з зірками-8".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше хворий на діабет Melovin заговорив про нові проблеми зі здоров'ям. 27-річний співак зізнався, що приховував від інших та ігнорував свій діагноз близько трьох років.

Також українська співачка Світлана Тарабарова зізналася, чому радіє тим артистам, хто "перевзувся", та які почуття в неї викликає сучасний вигляд української музики.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader