Бейонсе прикрасила обкладинку модного журналу і розповіла про свою нову дієту
Бейонсе прикрасила обкладинку модного журналу і розповіла про свою нову дієту

Бейонсе прикрасила обкладинку модного журналу і розповіла про свою нову дієту

У новій фотосесії знаменитість вразила шанувальників стрункою фігурою та гламурними образами. Бейонсе також поділилася своїми поглядами на здоровий спосіб життя.

Американська співачка й акторка Бейонсе знялася в гламурній фотосесії та прикрасила обкладинку жовтневого випуску журналу GQ. В інтерв'ю модному глянцю вона розповіла, що приділяє особливу увагу здоровому харчуванню.

На обкладинці зірка постала в чорній обтислій сукні від бренду Miu Miu з глибоким декольте, з пишною зачіскою і кольє на шиї від Graff, а в руці вона тримає склянку з напоєм.

На іншому з гламурних знімків Бейонсе з високою зачіскою позує з сигарою в обтислій лаконічній сукні до підлоги від Rick Qwens з довгим шлейфом і відкритими плечима. Також можна помітити на зірці шикарні каблучки від Lorraine Schwartz Fine Jewelry і Jacob & Co.

В інтерв'ю поп-зірка розповіла, що цього літа вона щосили намагалася залишатися здоровою і переглянула свій раціон, відмовившись від будь-якого м'яса, крім індички, а також вживає всі необхідні добавки і займається спортом, коли може.

"Я намагаюся зосередитися на своєму здоров'ї, приймаю добавки і харчуюся дуже здоровою їжею. Цього літа я відмовилася від м'яса, за винятком індички", — розповіла співачка. Мати трьох дітей також зізналася, що намагається дотримуватися програми тренувань, але це не завжди їй вдається

"Я намагаюся зібратися з силами, щоб потренуватися, але сьогодні я просто не можу цього зробити. Можливо, завтра", — сказала вона. У минулому співачка в стилі стилі R'n'B пробувала себе в якості вегана, вона постійно змінювала свій раціон і не дотримувалася чогось одного при вживанні рослинної їжі.

Раніше, 21 серпня, Фокус писав про те, що Бейонсе випустила новий елітний віскі, який назвала на честь свого прадіда.

Теги за темою
співачка актриса
Джерело матеріала
loader
loader