Parfeniuk розповів, як перший продюсер погрожував йому бойовою гранатою
Parfeniuk розповів, як перший продюсер погрожував йому бойовою гранатою

Parfeniuk розповів, як перший продюсер погрожував йому бойовою гранатою

Ілля Парфенюк поділився подробицями непростих стосунків із колишнім другом.

На небосхилі українського шоу-бізнесу зірка Parfeniuk запалилася зовсім недавно. Однак молодий артист стрімко розвивається і практично без опору завойовує любов шанувальників.

Утім, в інтерв'ю для "Ближче до зірок" він зізнався, що його творча доля могла скластися не так успішно, адже на початку свого шляху він мав справу з нечистим на руку продюсером.

"Думав, що знайшов друга. Я коротше підписав 35 сторінок контракту,е читаючи жодної сторінки. В мене за контрактом було 23% прибутку. Трек "Провела екскурсію" приніс плюс-мінус 30 тисяч доларів", - каже Ілля Парфенюк (справжнє ім'я співака).

Після цього в музиканта почалися проблеми. За його словами, його продюсер, з яким Парфенюк жив у квартирі, просто почав божеволіти. Одного разу він навіть погрожував артисту бойовою гранатою, яку хотів підірвати в їхній спільній оселі, після чого їхня співпраця закінчилася.

"Ми подружилися на такому тлі, що спершу дуже багато спільного, а потім людина в один прекрасний момент бере і божеволієу. Я в один момент просто залишився на вулиці з оранжевим пуховиком і синтезатором у руках", - розповідає Parfeniuk.

Хто такий Parfeniuk?

Parfeniuk (Парфенюк Ілля Андрійович) - український співак і автор пісень. Популярний завдяки соціальній мережі TikTok, у якій він ділиться своїми треками. Наразі на його рахунку 2 відеокліпи і 8 синглів, останній з яких - Дякую - він присвятив доньці.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Оксана Білозір зізналася, як складаються її стосунки з колишнім чоловіком, продюсером і військовим Романом Недзельським. Пара розлучилася після 33 років у шлюбі.

Також стало відомо, що Слава Камінська возз'єдналася з колишнім чоловіком - батьком двох її дітей, пластичним хірургом Едгаром Камінським. Співачка показала кадри сімейної фотосесії.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader