Грабіжник заліз в будинок, щоб випрати речі і вимити посуд: господарі зніяковіли після такого візиту
Грабіжник заліз в будинок, щоб випрати речі і вимити посуд: господарі зніяковіли після такого візиту

Грабіжник заліз в будинок, щоб випрати речі і вимити посуд: господарі зніяковіли після такого візиту

Едді Андуджо, мешканець котеджного містечка поблизу міста Єлм, штат Вашингтон, після повернення додому з поїздки виявив, що до його будинку проник невідомий. Спочатку Едді подумав, що це чийсь жарт, адже на кухні було розбите вікно, і скло розлетілося по всій раковині та підлозі.

Але згодом він зрозумів, що це реальне пограбування, хоч і доволі незвичне. Невідомий зловмисник, увійшовши в будинок, не став нишпорити або забирати цінні речі. Натомість він приготував собі спагеті, з'їв їх і, що найдивніше, помив посуд після себе.

Грабіжник заліз в будинок, щоб випрати речі і вимити посуд: господарі зніяковіли після такого візиту - Фото 1

Він також залишив охайно складені ковдри, які, ймовірно, використовував під час перебування у домі. Перед тим, як піти, незнайомець залишив власнику будинку записку з вибаченнями.

У записці йшлося: "Мені дуже потрібна їжа, тому я вдерся до вашого будинку. Вибачте, я з'їв деякі продукти, виправ одяг і прийняв душ. P.S. Ваша попкорн-машина, здається, зламалася."

Грабіжник заліз в будинок, щоб випрати речі і вимити посуд: господарі зніяковіли після такого візиту - Фото 2

Камери відеоспостереження зафіксували підозрюваного — чоловіка в синій сорочці з довгими рукавами, сірими штанами та чорними туфлями. Хоча поліція вже ідентифікувала підозрюваного й залучила собак для його пошуку, на момент повідомлення зловмисника ще не було спіймано.

Крім того, в цьому ж районі інша мешканка, Бетані Стірбер, розповіла про подібний інцидент. Невідомий чоловік також намагався проникнути в її будинок і машину, знайшовши ключі від гаража та воріт.

Хоча власникам вдалося його відлякати, він повертався знову й знову. Стірбер додала, що виклик поліції зазвичай займає забагато часу, і злочинець встигає втекти до їх прибуття.

Нагадаємо,вандалізм, побиття і крадіжки: панк провів цілий день в образі Тревора з GTA 5, але його спіймали копи

Вам буде цікаво дізнатися перша в історії екранізація - найкращої гри: вийшов трейлер фільму "Minecraft" із Джейсоном Момоа

Джерело матеріала
loader