Пропонуємо до вашої уваги рецепт надзвичайно смачного десерту, який точно сподобається всім любителям печива "Орео". Він дуже легкий у приготуванні та має маслянисту текстуру.
Як приготувати такий десерт, та які інгредієнти для цього потрібні, в Instagram розповіла фудблогерка з ніком fitwafflekitchen. Виявляється, для його приготування слід витратити лише 5 хвилин та час на випікання.
Інгредієнти
- М’яке вершкове масло – 225 гр
- Цукор – 115 гр
- Борошно – 315 гр
- Печиво "Орео" подрібнене – 10 шт
- Гранули білого шоколаду – 100 гр
Спосіб приготування
1. Всі інгредієнти, крім печива та шоколаду, поєднуємо у глибокій мисці.
2. Перетираємо руками до утворення крихти.
3. Печиво "Орео" подрібнюємо на відносно великі шматки та додаємо до решти інгредієнтів.
4. Туди ж додаємо гранули білого шоколаду та все ретельно перемішуємо.
5. Викладаємо та утрамбовуємо у форму для випікання тісто. Розрівнюємо верх.
6. Випікаємо протягом 20-25 хвилин при 170 градусах.
На OBOZ.UA є й інші рецепти з "Орео":
- Шоколадне "Орео"
- Чурос з "Орео"
- Дієтичне "Орео"