Тонкі млинці, які не рвуться: ділимося секретами ідеального тіста
Тонкі млинці, які не рвуться: ділимося секретами ідеального тіста

Тонкі млинці, які не рвуться: ділимося секретами ідеального тіста

Домашні млинці дуже часто рвуться і тісто виходить із грудочками. Щоб тісто виходило ідеальним, кулінари радять готувати основу на теплому молоці та замість пшеничного борошна додавати рисове. 

Тонкі млинці

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, тонких млинців на рисовому борошні та теплому молоці.

Рецепт млинців

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • дрібка солі
  • цукор або цукрозамінник за смаком
  • 200мл. теплого молока
  • 30 р. крохмалю
  • 50 г. рисового борошна
  • 10 мл. рослинної олії

Спосіб приготування:

1. До яєць додайте сіль, цукор і добре перемішайте. Влийте тепле молоко та всипте крохмаль, перемішайте до однорідної суміші.

Тісто для млинців

2. Далі всипте рисове борошно, добре перемішайте, щоб у масі не було грудочок і влийте олію, перемішайте.

3. Млинці смажте на добре розігрітій сковороді на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Готові смажені млинці

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Млинці з м'ясом
  • Тонкі млинці на сироватці
  • Млинці на кефірі
Джерело матеріала
loader
loader