Ми часто зберігаємо продукти неправильних місцях, що в результаті призводить до їх псування та зайвих фінансових витрат. Виявляється, в кожного окремого продукту, є місце, де він буде зберігатись максимально довго.
Як правильно зберігати продукти, щоб вони не псувались, дізнавався Express. Таким чином, ви суттєво зекономите кошти та час на придбання нових. Такі правила розповсюджуються на всі продукти, від кетупа і до хліба.
Отже, якщо мова йде про продукти харчування, що використовуються нечасто, або у невеликій кількості, їх слід зберігати у холодильнику. Таким чином вдається запобігти розмноженню бактерій, що можуть спричинити їх псування.
Багато людей залишають відкрите червоне вино при кімнатній температурі, але це прискорює процес окислення, перетворюючи вино на оцет. Якщо знову закрити пляшку та поставити її в холодильник, вино може залишатися свіжим до п’яти днів.
Яйця та вершкове масло досить часто зберігають без використання холодильника, і це неправильно. Прохолодна температура у приладі запобігає розвитку сальмонели, а також зберігає смак яєць. Вершкове масло також легко може стати непридатним до вживання, якщо тривалий час тримати його поза холодильником.
На OBOZ.UA є багато рецептів з яйцями:
- Чурос з яйцями
- Рис з яйцем
- Зрази з яйцем