Особлива донька путіністки Мілявської вигуляла бікіні
Особлива донька путіністки Мілявської вигуляла бікіні

Особлива донька путіністки Мілявської вигуляла бікіні

Лоліта Мілявська похвалилася невеликим досягненням своєї доньки.

Російська співачка Лоліта Мілявська, яка публічно підтримала страшне терористичне вторгнення РФ до України, вирішила провести відпустку зі своєю особливою донькою в Болгарії, де мешкає сім'я путіністки.

Ба більше, у мережі з'явилися відео, як вона позує на пляжі в купальнику разом зі своєю донькою. Дочка Мілявської одягнена в рожеве бікіні, в блакитну кепку і окуляри.

Дочка Мілявської показалася в бікіні
Дочка Мілявської показалася в бікіні / Скріншот Instagram/lolitamilyavskaya

Дочка Лоліти також спробувала процитувати уривок із популярного мультика. "Зняла, потім переглянула. Не стала шукати позу, в якій немає зморшок на грудях. Головне, що молодість без фільтра (це я про Євасика)", - написала вона.

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка і продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, раніше Максим Галкін під час гастролей в Ізраїлі з гумористичними концертами висміяв артистів, скасованих через скандальну "голу" вечірку Насті Івлєєвої. Не упустив Галкін можливості пожартувати і з Лоліти Мілявської після скасування її туру.

А також колектив Лоліти не отримував зарплату. Путіністка зізналася, що перестала переказувати їм гроші, оскільки інакше їй нема на що було б утримувати літню матір і єдину доньку.

Джерело матеріала
loader
loader