Лідер популярного українського гурту отримав серйозне поранення на фронті
Лідер популярного українського гурту отримав серйозне поранення на фронті

Лідер популярного українського гурту отримав серйозне поранення на фронті

Роман Гаман зізнався, що після влучання перестав відчувати тіло.

Український співак, лідер гурту "Роялькіт" Роман Гаман у січні 2023 року вступив до лав ЗСУ. Захищати нашу країну від окупанта йому випало на Запорізькому напрямку.

Там музикант нещодавно отримав серйозне поранення на фронті. Про це Гаман розповів в інтерв'ю "Ukrainian Witness". Це сталося в Малій Токмачці.

Музикант зізнається: після "прильоту" він не відчув болю, незважаючи на те, що уламок влучив йому просто в голову і глибоко там засів. На щастя, його побратими вчасно змогли винести пораненого з небезпечної зони, а потім - доставити в лікарню в Запоріжжі, де Гаману провели операцію.

"Ми були в укритті, але залетіло просто всередину. Без звуку, без нічого, просто ніби кнопка натислася й весь простір застелився жовто-білим кольором спалаху. Я зрозумів, що я поранений. Прислухався до себе й зрозумів, що зовсім не відчував тіла. Просто є колір і точка, яка думає, і залишився внутрішній діалог. Але розумію, що якщо я думаю, то я поранений, а не помер. Мене хлопці затягнули за машини й коли прийшов до тями, то зробив дуже глибокий перший повільний вдих. Було дуже складно дихати. Поранення в голову. Уламок зайшов просто в мозок і там і залишився. Мозок болі не відчуває, тому мені не було боляче, але була така слабкість, що хотілося просто зникнути. Було нестерпно навіть дивитися і сприймати, що я живий. Мене перебинтували, дуже швидко евакуювали й проснувся я вже після операції в Запоріжжі. Шрам вийшов гарним. З хірургом дуже пощастило", - розповів лідер гурту "Роялькіт".

Також Гаман повідомив, що вже досить зміцнів, щоб повернутися до творчості. До слова, його знімок з МРТ після поранення став обкладинкою для нової пісні гурту.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка "Слуги народу", комік Арам Арзуманян розповів про знущання в поліції. Він зізнався, що до нього застосовували психологічне та фізичне насильство.

Також стало відомо, що шоумен і громадський діяч Сергій Притула готується до нового весілля після 9 років у шлюбі з другою дружиною, з якою у нього двоє спільних дітей.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader