Замість запіканок та пирогів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт кабачкової лазаньї з грибами
Замість запіканок та пирогів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт кабачкової лазаньї з грибами

Замість запіканок та пирогів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт кабачкової лазаньї з грибами

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити ситну страву з кабачками, яка припаде всім до смаку і не набридне, бо в літній сезон зазвичай усі намагаються зробити щось із цим дуже популярним продуктом.

Інгредієнти:

  • Кабачок — 1 шт (250−300 г)
  • Печериці - 100 г
  • Шпинат - 50 г
  • Панірувальні сухарі - 100 г
  • Вершковий сир - 200 г
  • Сухий часник, сіль/перець - за смаком
  • Топлене вершкове масло - 1 ст.л.

Приготування:

Наріжте кабачок та печериці тонкими скибочками, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.

Викладіть у форму для запікання шар кабачків, потім шар печериць та шпинату, посоліть і поперчіть.

Покрийте овочі вершковим сиром, посипте сухим часником, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Повторіть шари та завершіть панірувальними сухарями.

Полийте топленим вершковим маслом і запікайте в духовці при 180°C близько 20-25 хвилин до появи рум'яної скоринки, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader