Три знаки мають найкращий гороскоп на вересень: хто в списку обраних
Три знаки мають найкращий гороскоп на вересень: хто в списку обраних

Три знаки мають найкращий гороскоп на вересень: хто в списку обраних

Вересень стане місяцем глибинних трансформацій. Місяць розпочнеться входом Марса в Рак 4 вересня, що сприятиме налагодженню спілкування та новим знайомствам. Повня і часткове місячне затемнення в Рибах 17 вересня – другий транзит, на який слід звернути увагу. Місячні затемнення – періоди важливих усвідомлень та ключових подій.

22 вересня починається сезон Терезів. Астрологи радять у цей період бути особливо уважними та насамперед шукати внутрішню гармонію, уникаючи ризиків.

Овен

Не недооцінюйте себе. Впевнено йдіть до мети. Протягом місяця космічні сили будуть підтримувати вас. Перший важливий період розпочнеться 9 вересня, коли Меркурій увійде в Діву, що дасть вам можливість побачити деталі, які ви зазвичай пропускаєте. Занотуйте свої спостереження.

Ближче до кінця місяця, після початку сезону Терезів, ви відкриєте свою справжню силу більш несподіваними способами та за несподіваних обставин. Нові та старі друзі також можуть спровокувати цю трансформацію та зростання, тому намагайтеся залишатися відкритими до спілкування. Просто пам’ятайте: енергія Терезів протилежна Овну, тому будь-які романтичні стосунки в цей період можуть не мати довгострокового потенціалу.

Лев

Коли ви ухвалюєте рішення, вас вже нічого не може зупинити. Астрологічні транзити вересня сприятимуть активним діям. Ви станете сильнішими, впевненішими та наполегливішими у досягненні мети.

Вже з 2 вересня ви почнете відчувати свої благословення. Ви знайдете допомогу та підтримку в найнесподіваніших місцях. А успіх прийде там, де ви найменше цього очікували. Перехід Марса з Близнюків у Рак буде значущим для вас, оскільки він пом’якшить вашу природну схильність бути лідером у колективі. Це розкриє вашу творчу сторону, дозволяючи вразити всіх глибиною ваших талантів і творчого натхнення.

Скорпіон

Особливу увагу у вересні доведеться звернути на стосунки. Деякі з вас по-справжньому пізнають внутрішню силу, а інші дізнаються, що означає по-справжньому любити когось.

На вас дуже впливає енергія Марса, тож початок місяця буде напруженим. Марс у Раку відобразить у вас більш співчутливу сторону. Очікуйте доленосних змін і великих благословень під цим впливом. Енергія повні посилить ваші інтуїтивні здібності та дозволить вам ухвалювати правильні рішення.

Раніше OBOZ.UA публікував гороскоп для всіх знаків на вересень.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader