Один із найпростіших продуктів – фунцоза. Готувати її можна з м'ясом, овочами та соусами. Її перевага в тому, що вона дуже легка і для приготування достатньо лише залити її окропом.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної фунчози з м'ясом, овочами та устричним соусом.
Інгредієнти:
- 150 г фунчози
- 1 куряче філе
- 1/2 цибулі
- 1/2 болгарського перцю
- 1-2 зубчики часнику
- 1/2 моркви
- 3 печериці
- 120 мл устричного соусу
- кунжут, зелена цибуля, олія
Спосіб приготування:
1. Поріжте овочі соломкою, підсмажте до золотистості.
2. Куряче філе поріжте, обсмажте на окремій сковороді.
3. Залийте окропом фунчозу, викладіть до овочів, додайте м'ясо, соус, кунжут, перемішайте і можна їсти.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Класична паста болоньєзе
- Паста з морепродуктами в томатному соусі
- Паста з томатами та часником