Новий печінковий салат з секретом: що додати для кращого смаку
Новий печінковий салат з секретом: що додати для кращого смаку

Новий печінковий салат з секретом: що додати для кращого смаку

Зі звичайної курячої печінки часто готують дуже ситний та святковий салат. Таке м'ясо чудово поєднується з різноманітними інгредієнтами: грибами, відвареними яйцями, а також сезонними соковитими помідорами. Особливо смачно додати власноруч замариновану цибулю.

Ідея приготування ситного печінкового салату з маринованою цибулею опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann.food в Instagram. Заправляється страва просто майонезом.

Новий печінковий салат з секретом: що додати для кращого смаку

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 200 г
  • середня цибуля – 1 шт.
  • печериці – 200 г
  • чері – 200 г
  • яйця – 3 шт.
  • олія для смаження печінки
  • борошно для смаження печінки
  • майонез – за смаком
  • сіль – за смаком

Інгредієнти для маринаду:

  • яблучний оцет – 1 ст.л.
  • сіль та цукор – по 1/2 ч.л.
  • вода – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

Новий печінковий салат з секретом: що додати для кращого смаку

1. Маринуємо цибулю і залишаємо на 10 хвилин.

2. Печінку миємо, чистимо і обвалюємо в борошні.

Новий печінковий салат з секретом: що додати для кращого смаку

3. Смажимо на олії до готовності.

Новий печінковий салат з секретом: що додати для кращого смаку

4. Печериці нарізаємо великими шматочками і обсмажуємо до моменту виділення грибів.

5. Поєднати всі інгредієнти.

Новий печінковий салат з секретом: що додати для кращого смаку

6. Заправити майонезом і сіллю.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат зі смаженою печінкою
  • Гречаники з печінкою
  • Теплий салат з печінкою та яблуками
Джерело матеріала
loader