Що додати до сиру для сирників, щоб вони тримали форму: корисний рецепт від Світлани Фус
Що додати до сиру для сирників, щоб вони тримали форму: корисний рецепт від Світлани Фус

Що додати до сиру для сирників, щоб вони тримали форму: корисний рецепт від Світлани Фус

Один із найпростіших, смачних, корисних та легких варіантів сніданку – сирники. Готувати їх можна без пшеничного борошна, просто замінивши його, наприклад, манкою, рисовим борошном або кокосовою стружкою, яка до того ж не дасть сирникам розпадатися.

Домашні сирники

Дієтологиня Світлана Фус поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, запечених кокосових сирників.

Рецепт сирників

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт
  • сир кисломолочний 5-9% – 500 г
  • цукор чи цукрозамінник – 20 г
  • манна крупа – 50 г
  • кокосова стружка – 60 г
  • оливкова олія – 5 мл

Спосіб приготування:

1. Тісто: спочатку необхідно збити міксером яйця з цукром до стану щільної піни. Після цього потрібно додати сир і кілька крапель оливкової олії та продовжити збивати суміш. Потім додаємо манну крупу та кокосову стружку і продовжуємо збивати.

Сир для страви

2. Після цього можна починати формувати сирники і викладати їх на дошку покриту пергаментним папером так, щоб вони не торкалися один одного. Дайте сирникам повністю замерзнути, а потім помістіть у герметичну ємність для зберігання.

Домашні смачні сирники

3. Якщо готуєте сирники відразу – помістіть їх у розігріту до 160 градусів духовку, якщо готуєте заморожені сирники – розігрійте духовку до 180 градусів.

Скільки готувати сирники у духовці

Також сирники можна готувати та зберігати у формах для кексів!

Готові сирники

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Сирники з родзинками та манкою
  • Сирники по-домашньому
  • Сирники з знежиреного сиру
Джерело матеріала
loader