Смачніше та корисніше, ніж м'ясо: стейк із цвітної капусти для вечері
Смачніше та корисніше, ніж м'ясо: стейк із цвітної капусти для вечері

Смачніше та корисніше, ніж м'ясо: стейк із цвітної капусти для вечері

Якщо ви не їсте м'ясо, але хочете на вечерю корисну та ситну страву, ідеальним продуктом для цього буде цвітна капуста. Варто зазначити, що її можна не тільки варити і смажити, а ще смачно готувати в духовці з сиром.

Що приготувати з цвітної капусти

Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачного стейку з цвітної капусти, з пармезаном та моцарелою.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • Цвітна капуста 1 шт
  • Сіль 1 ч.л
  • Паприка копчена 1 ч.л
  • Коріандр мелений 1 ч.л
  • Часник 4 зуб.
  • Олія рослинна 6 ст.л
  • Сир пармезан 80 г
  • Сир моцарелла 160 г

Спосіб приготування:

1. Капусту наріжте завтовшки по 2-2,5 см.

2. У мисці змішайте подрібнений часник, спеції та олію.

Соус для страви

3. Змастіть один бік капусти маринадом і паніруйте в тертому пармезані, викладіть пармезаном на пергамент.

Приготування капусти

4. Змастіть другий бік капусти маринадом і посипте тертою моцарелою.

Готуйте в розігрітій духовці 25 хвилин при 160-170С.

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат із морської капустою
  • Салат із пекінської капусти
  • Салат із капусти
Джерело матеріала
loader