Рулет із лаваша з кабачковою начинкою: рецепт страви для швидкого перекусу
Рулет із лаваша з кабачковою начинкою: рецепт страви для швидкого перекусу

Рулет із лаваша з кабачковою начинкою: рецепт страви для швидкого перекусу

Якщо ви хочете приготувати смачну та ситну страву для перекусу, використовуйте для цього лаваш, а якщо до неї додати сир, овочі, гриби – ви отримаєте дуже ситну та швидку страву.

Що приготувати з лаваша

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного рулету з лаваша, з кабачковою начинкою.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 г
  • Шинка куряча (або запечене філе) – 200 г
  • Лаваш тонкий – 150 г
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сир твердий – 150 г
  • Цибуля – 50 г
  • Сіль, спеції – за смаком
  • Олія – 2 г

Спосіб приготування:

1. Кабачок натріть на тертці, відіжміть. Дрібно наріжте цибулю. Сир на тертці.

2. Обсмажте цибулю на краплі олії до золотистості, додайте кабачок і спеції, готуйте ще 5 хвилин.

Кабачкова основа

3. На лаваш викладіть шинку або м'ясо, рівномірно розподіліть смажений кабачок, посипте тертим сиром. Загорніть у рулет, змастіть яйцем. За бажанням посипте кунжутом.

Приготування страви

4. Готуйте у розігрітій духовці 20 хвилин при 190°С.

Готовий рулет

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Сирні рулетики з лаваша за 10 хвилин
  • Ледачий пиріг з лаваша з сирною начинкою
  • Лаваш із рисового борошна
Джерело матеріала
loader