На Тернопольщині вночі пролунав вибух, після якого почалась масштабна пожежа
На Тернопольщині вночі пролунав вибух, після якого почалась масштабна пожежа

На Тернопольщині вночі пролунав вибух, після якого почалась масштабна пожежа

В ніч на 20 серпня на Тернопільщині під час нічної атаки БПЛА пролунав гучний вибух, після якого на місці спалахнула масштабна пожежа, Про це повідомляють місцеві телеграм-канали та обласна військова адміністрація.

- Щодо ситуації, яка сталася вночі під час повітряної тривоги. На місці пожежі працюють співробітники служби ДСНС і поліції… Зачиніть вікна, бо у повітрі може бути відчутний запах горілості, - зазначили в адміністрації.

Влада також оприлюднила рекомендації дій найближчим часом:

  • протягом дня без потреби не виходити з дому,
  • максимально обмежити перебування дітей на вулиці,  
  • зачинити вікна в приміщеннях,
  • ретельно мити продукти, принесені з двору.

В адміністрації наголосили, що в першу чергу це стосується містян, хто проживає на масивах Дружба, Кутківці, Пронятин, Новий Світ, а також у Білій. У зв’язку з подією у Тернопільському районі проводять заміри якості повітря.

За даними соцмереж, вибух пролунав приблизно о 02:40 ночі. Відразу після нього влада закликала людей не публікувати фото та відео з місця.

  • 20 серпня Київ та область пережили п’яту серпневу російську атаку. Вночі ворог бив дронами, а зранку атакував ракетами. 
  • 19 серпня російські війська завдали удару дронами по газопроводу в Херсоні. Внаслідок удару без газопостачання залишилося близько 600 домоволодінь Дніпровського району міста.  
Теги за темою
пожежа Тернопіль
Джерело матеріала
loader
loader