Як зробити свій телефон Samsung швидшим: поради від досвідчених власників
Як зробити свій телефон Samsung швидшим: поради від досвідчених власників

Як зробити свій телефон Samsung швидшим: поради від досвідчених власників

Samsung– одна з найпопулярніших марок смартфонів у світі. Ця південнокорейська корпорація зарекомендувала себе як якісний і надійний виробник електроніки. Однак власники смартфонів Samsung можуть і не підозрювати, що в налаштуваннях є параметри, які можуть зробити гаджет швидшим.

Експерти розповіли, яке просте налаштування покращить продуктивність смартфона. У ланцюжку Reddit користувачів Samsung запитали, які налаштування вони "завжди вмикають/вимикають", коли купують новий телефон. Однією з найпопулярніших змін було відключення анімації.

Покрокова інструкція

Це проста зміна, але спершу потрібно активувати налаштування розробника. Приховане меню потрібно розблокувати за допомогою спеціальної послідовності натискань. Меню параметрів розробника дозволяє налаштувати систему для покращення продуктивності функціоналу.

На більшості пристроїв Android меню параметрів розробника приховано за умовчуванням. Щоб увімкнути його, перейдіть у Налаштування – Про пристрій – Інформація про програмне забезпечення (Settings – About Device (or About Phone) – Software Information.

Як зробити свій телефон Samsung швидшим: поради від досвідчених власників

Потім торкніться номера збірки сім разів поспіль. Вам буде запропоновано ввести PIN-код, пароль або ключ розблокування, щоб увімкнути налаштування розробника. Це має статися лише один раз для постійного розблокування.

Як зробити свій телефон Samsung швидшим: поради від досвідчених власників

Просто переконайтеся, що перемикач "Параметри розробника" переведено в положення "Увімкнено".

Тепер ви можете змінити швидкість анімації телефону. За замовчуванням анімація встановлена на "1x", спробуйте змінити їх на "0,5x". Також можна повністю вимкнути анімацію.

Насправді ви не прискорюєте роботу телефону на рівні процесора. Але це зробить телефон швидшим. Це тому, що анімації для навігації по телефону закінчуються швидше (або навіть не починаються, якщо їх вимкнено).

Ось деякі інші популярні налаштування налаштувань, які радили користувачі:

  • Можна вимкнути адаптивну яскравість – це означає, що телефон не буде автоматично вибирати, наскільки яскравим чи темним стає екран.
  • Також радили вимкнути звуки клавіатури.
  • Щоб отримати максимальну віддачу від батареї смартфона, її потрібно заряджати належним чином. Більшість смартфонів мають літій-іонну батарею, яка живе довше, якщо її регулярно заряджати. На відміну від нікелевих батарей, які використовуються в старих телефонах, літій-іонні батареї найкраще працюють, якщо тримати заряд вище 50 відсотків. Повторне повне розрядження батареї може скоротити термін її служби та зменшити загальну ємність.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які новинки обіцяє Android 15 та як система використовуватиме ШІ.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader