Неймовірно смачна та ніжна: рецепт кабачкової намазки від фіналістки "Мастер Шеф"
Неймовірно смачна та ніжна: рецепт кабачкової намазки від фіналістки "Мастер Шеф"

Неймовірно смачна та ніжна: рецепт кабачкової намазки від фіналістки "Мастер Шеф"

На своїй сторінці в Instagram зірка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати неймовірно смачну та ніжну намазку з кабачка.

"Ідеальне рішення для смачного та ситного сніданку. А головне — корисного", – наголосила зірка "Мастер Шеф".

Для приготування кабачкової намазки "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:

  • 1 кабачок
  • 1 цибулина
  • 3 зубці часнику
  • сир плавлений - 200 г
  • зелень (петрушка та кріп) - за смаком
  • сіль, мелений перець - за смаком
  • паприка або сушений помідор - за бажанням

Кабачок і цибулю "Мастер Шеф" Ольга Рябенко нарізає кубиками та обсмажує на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії приблизно 10 хвилин. У кінці додаємо сіль, перець і тертий часник, перемішуємо все та лишаємо охолоджуватися.

Обсмажені кабачки з цибулею разом із плавленим сиром і зеленню фіналістка "Мастер Шеф" відправляє в блендер і перебиває все до однорідної консистенції

Готову намазку перекладаємо в зручний посуд, додаємо трішки паприки або сушених помідорів за бажанням, перемішуємо та відправляємо в холодильник.

Відзначимо, кабачки не лише універсальний і смачний продукт, а й дуже корисний. Вони є джерелом вітамінів А, С і магнію, містять мало калорій і багато води, що робить їх чудовим продуктом для тих, хто слідкує за своєю вагою.

Останні новини України:

Ідеальне поєднання: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт соковитого мʼяса зі сливами.

Не шкодуйте сиру: рецепт лінивого хачапурі на пательні, готується дуже швидко.

Котлети будуть смачними та соковитими: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво видав простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader