У КМДА розповіли, на скільки Київ готовий до нового опалювального сезону
У КМДА розповіли, на скільки Київ готовий до нового опалювального сезону

У КМДА розповіли, на скільки Київ готовий до нового опалювального сезону

У Києві, станом на 16 серпня, на 80% столичних будівель і об’єктів міського господарства вже виконана підготовка до нового опалювального сезону. Зокрема, проведено гідравлічні випробування на 85% на теплових мережах

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає пресслужбі відомства. Підготовка до зими продовжується.

Так, за його словами у Києві на 80% столичних будівель і об’єктів міського господарства вже виконана підготовка до зими. Проведено гідравлічні випробування на 85% на теплових мережах, а також на 90% виконані планові ремонти і регламентні роботи на котельнях і теплових пунктах.

За його інформацією, наразі тепловики активно ліквідовують виявлені під час гідравлічних випробувань пошкодження, відремонтовано понад 1,5 тисячі пошкоджень трубопроводів. "Київтеплоенерго" також здійснює модернізацію супутнього теплоенергетичного обладнання.

"На початок жовтня опалювальна система має бути готова до запуску. Утім я прошу всіх балансоутримувачів не чекати до цього часу та вже зараз оформити акти готовності будівель до опалювального сезону. Насамперед це стосується житлового фонду, а також освітніх і медичних закладів", – наголосив Пантелеєв.

Він зазначив, що Київ знову готується до холодів в умовах можливого обмеження електропостачання з огляду на масштабні пошкодження енергетичної інфраструктури.

Як повідомляв OBOZ.UA, Київ готується до складного опалювального сезону, враховуючи масштабні пошкодження енергетичної інфраструктури. Зокрема, заплановано відремонтувати понад 150 теплоджерел та більш ніж 200 котлів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони