Що додати до звичайного супу, щоб він став наваристим та ароматним
Що додати до звичайного супу, щоб він став наваристим та ароматним

Що додати до звичайного супу, щоб він став наваристим та ароматним

Маленькі хитрощі, які зроблять щоденну страву справжнім кулінарним хітом.

У досвідчених українських господинь свої маленькі хитрощі приготування супів, і вони радо поділилися деякими зі своїх секретів. Щоб ваші супи смакували по-новому, до страви варто додавати певні інгредієнти, які точно є у вас на кухні. Розповідаємо, що можна додати до звичайного супу, щоб він став більш наваристим та ароматним.

Що додати до супу, щоб він став ще смачнішим: маленькі кулінарні хитрощі

  • Масло, вершки чи сметана. Додайте до супу один із цих інгредієнтів – і страва стане насиченою, ароматною та наваристою.
  • Зелень увиразнює смак перших страв, тому не варто забувати про неї. Якщо немає свіжої, можна додавати суху, але за дві хвилини до готовності, тоді її смак розкриється повністю.
  • Сода. Щоб повністю розкрити смак прянощів та зелені, можна додати до страви дрібку соди. Тоді суп вийде ароматним та наваристим.
  • Сік лимона. До супу можна додати трохи соку лимона, щоб він увиразнив його смак. Якщо страва грибна, тоді краще додавати вершки чи масло.  
  • Соєвий соус. Завдяки цьому інгредієнту смак страви повністю розкриється. Особливо соус допоможе проявитися м’ясу та овочам. Смак супу стане більш насиченим та яскравішим і смакуватиме по-новому.
  • Оцет. Щоб посилити аромат складників першої страви, можна додати кілька крапель оцту. Це дасть змогу овочам та м’ясу повністю розкрити свій смак.

Які кришки не можна використовувати для консервації: ви точно про це не знали

Чому кава виходить несмачною: які помилки ми робимо під час заварювання напою

Що зробити з салом перед засолюванням: розкрито секрет для ідеального смаку

Джерело матеріала
loader