Салат "Кабачки по-корейськи": найпростіший рецепт страви із двох інгредієнтів
Салат "Кабачки по-корейськи": найпростіший рецепт страви із двох інгредієнтів

Салат "Кабачки по-корейськи": найпростіший рецепт страви із двох інгредієнтів

З кабачка можна приготувати смачні оладки, суп, салат, а також пасту. Ще їх можна гасити, робити намазки, ікру, аджику та консервувати з овочами.

Як смачно готувати кабачки

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та легкого салату з кабачка, моркви та смачним соусом.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Соєвий соус – 2,5 ст.л.
  • Оцет рисовий – 1 ст.л (або 1/2 ст.л звичайного оцту);
  • Перець чилі, кунжут, сіль

Спосіб приготування:

1. Помийте овочі, натріть.

Овочі для страви

2. Часник пропустіть через прес або натріть.

Соус для салату

3. Змішайте все для соусу, полийте овочі та перемішайте салат. Перед подачею присипте кунжутом!

Готовий салат

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані кабачки з чебрецем та гвоздикою
  • Мариновані кабачки за 5 хвилин
  • Мариновані кабачки з оцтом
Джерело матеріала
loader