День ангела 17 серпня: кого та як вітати з іменинами
День ангела 17 серпня: кого та як вітати з іменинами

День ангела 17 серпня: кого та як вітати з іменинами

17 серпня 2024 року — який нині день ангела та як вітати з іменинами — читайте в матеріалі ТСН.ua.

Хто святкує день ангела 17 серпня

17 серпня 2024 року привітайте з іменинами Олексія, Дмитра, Іллю, Мирона, Павла, Уляну.

Олексій — від давньогрецької означає "захищаю". В дитинстві миролюбний, хороший. В дорослому віці стає відповідальним і працьовитим.

Дмитро — давньогрецьке ім'я, в перекладі "присвячений Деметрі". В дитинстві незалежний. В дорослому віці стає активним, рухливим і сміливим.

Ілля — має єврейське походження, тлумачиться як "мій Бог — Господь". В дитинстві енергійний і активний. В дорослому віці стає запальним, дещо егоїстичним.

Мирон — походить від назви запашного масла "миро". В дитинстві має твердий характер. В дорослому віці стає урівноваженим, але дещо хворобливим.

Павло — від латинського означає "молодший". В дитинстві врівноважений і спокійний. В дорослому віці стає щирим, з жінками тактовним.

Уляна — від латині перекладається як "щастя". В дитинстві творча натура. В дорослому віці стає товариською, відкритою.

День ангела 17 серпня — душевні привітання в прозі

Вітаю тебе з Днем ангела! Нехай твій небесний покровитель оберігає тебе від усіх негараздів, дарує мудрість та силу у важливі моменти життя. Бажаю, щоб кожен день був наповнений радістю, любов'ю і щастям!

***

Вітаю тебе з Днем ангела! Нехай твій ангел-охоронець завжди веде тебе шляхом світла і добра, дарує тобі надію та впевненість у завтрашньому дні. Хай кожна мить життя буде яскравою і сповнена любові!

***

З Днем ангела тебе! Нехай твій небесний покровитель завжди буде поруч, підтримуючи тебе у важкі хвилини та допомагаючи здійснювати найзаповітніші мрії. Бажаю тобі здоров'я, радості та незабутніх миттєвостей!

***

Вітаю тебе з твоїм особливим днем – Днем ангела! Нехай цей день принесе тобі багато радості та світла, а твій ангел-охоронець оберігає тебе на всіх життєвих дорогах. Хай кожен день буде кращим за попередній!

***

Сердечно вітаю тебе з Днем ангела! Бажаю, щоб твій небесний захисник завжди був поруч, наповнював твоє життя щастям, здоров'ям та гармонією. Нехай твоє серце завжди буде сповнене віри, надії та любові!

Джерело матеріала
loader
loader