Джессіка Біл показала трендовий літній боб з карамельними відтінками: як змінилася зірка
Джессіка Біл показала трендовий літній боб з карамельними відтінками: як змінилася зірка

Джессіка Біл показала трендовий літній боб з карамельними відтінками: як змінилася зірка

Інколи, щоби зробити життя трошки легшим, достатньо просто обрізати волосся. Саме тому стрижка боб ніколи не вийде з моди, і цього літа вона знову на піку трендів.

Не відставати від моди вирішила американська акторка Джессіка Біл. Вона відмовилась від своїх фірмових довгих пасм на користь короткої стрижки, і показала свою трансформацію у соцмережах. Зокрема, виклала у TikTok ролик з луком до та після.

Зірку комедії "Правила сексу" найкраще пам’ятають завдяки її довгій, злегка хвилястій шевелюрі. Але вона вирішила піти на експеримент і звернулась до зіркового стиліста-перукаря Адіра Абергеля по трансформацію свого образу.

Абергель обрав для Біл дещо середнє між строгим та прямим, як бритва, бобом і текстурованим "рваним" варіантом стрижки. При цьому колір він залишив натуральним – із карамельно-медовими відтінками у волоссі. Літня зачіска акторки виглядає невимушено і по-пляжному. Такий варіант підійде і тим, хто не хоче обмежувати себе у рамках якогось одного стилю, і для тих, хто відрощує волосся.

Щоб повторити зачіску Біл, зосередьтеся на створенні об'єму посередині довжини. У цьому вам допоможе сольовий спрей для пляжних локонів, який створить ефект скуйовдженого волосся. Кінці ж варто залишити більш прямими. Для укладки нахиліть голову вниз і набризкайте спреєм по всій довжині, помніть шевелюру руками і дайте їй висохнути природним способом. От і весь догляд, який знадобиться вам, щоби повторити образ акторки.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яку зачіску з 90-х повернули у моду зірки.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader