Гороскоп на тиждень 12-18 серпня для всіх знаків Зодіаку: казка Овнів, самотність Дів та карма Козорогів
Гороскоп на тиждень 12-18 серпня для всіх знаків Зодіаку: казка Овнів, самотність Дів та карма Козорогів

Гороскоп на тиждень 12-18 серпня для всіх знаків Зодіаку: казка Овнів, самотність Дів та карма Козорогів

Ретроградний Меркурій у розпалі, але цього тижня він ніяк на нас не вплине. Справа в тому, що Сонце саме перемістилося в сузір'я Лева і це стабілізує атмосферу в зодіаку.

На тижні з 12 по 18 серпня зірки дають шанс на значні зміни та глибоке самопізнання. Будьте готові до нових можливостей та викликів, які допоможуть вам розвиватися та рости.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Риби будуть зайняті повсякденними справами. На них звалиться багато обов'язків, але за це до них ставитимуться з повагою. Це чудовий тиждень для того, щоб влаштуватися на роботу, завоювати симпатії та авторитет у колег, вибрати собі обов'язки до смаку. Багатьом Рибам доведеться поєднувати відповідальність у кількох сферах життя. Але, на щастя, у Риб на все вистачить сили. А ще тиждень ідеальний для лікування та оздоровлення. Зараз можна позбутися найскладніших хвороб. Найкращий день тижня – неділя, коли можливі придбання дорогої домашньої техніки, допомога оточуючих, прогрес у лікуванні, подарунок від колег. Єдиний мінус дня – можна переїсти солодкого, і це зашкодить здоров'ю.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Водоліїв чекає успіх у партнерстві. Воно може бути і ділове, і особисте, а також усе, що схоже на партнерство: угоди, угоди, домовленості, серйозні стосунки. У понеділок Водолії будуть примхливими. Натомість у них добре працюватиме інтуїція. Вівторок та середу варто присвятити матеріальному світу: грошам, покупкам, виготовленню речей. У четвер та п'ятницю буде багато суєти та пересування. Це чудові дні для оформлення документів та отримання потрібної інформації. У суботу варто відпочити вдома та набратися сил перед найкращим днем ​​тижня – неділею. Воно принесе "угоду року", щасливий шлюб чи везіння у діловому партнерстві.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Козороги будуть зайняті важливими справами, що їх турбують. Для когось це буде лікування та хірургічна операція, для когось – питання кредитів та фінансових вкладень, для когось – сильне еротичне переживання (особливо це стосується юних Козорогів), для когось – потрапляння у небезпечну чи екстремальну ситуацію. Навряд чи все перераховане виникне з нізвідки цього тижня. Майже все це - події, що давно тягнуться. І цього тижня Козороги мають шанси покінчити з тяжкими обставинами з повним успіхом. Тиждень дає абсолютний захист у небезпеках та випробуваннях. А в неділю Козорогів ще й чекає на подарунок.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Стрільцям потрібно зосередитися на тих речах, які не стосуються їхнього повсякденного життя. Це може бути інтерес до метафізичних та абстрактних істин, до релігії, філософії, езотерики. Можна зацікавитися, як живуть люди, чиє повсякденне життя відрізняється від життя Стрільців. Це приведе Стрільців до закордонної поїздки, спілкування з іноземцями, вивчення історії чи етнографії. У неділю на Стрільців чекає великий успіх за кордоном або від іноземців, гроші з-за кордону, любов далеко від дому.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Скорпіони будуть дуже енергійними. У тому характері сплавляться сила і терпіння, натиск і воля, а гіршому разі – агресія і жорсткість. Вони будуть дуже сильні. І це добре, бо основними справами Скорпіонів цього тижня будуть кар'єра, боротьба за першість, просування бізнесу та інші честолюбні проекти. Особливо багато сил у них буде з середи до п'ятниці. Найвдаліший день – неділя. До Скорпіонів прийдуть гроші, перемога в конкурсі, кар'єрне зростання, великий успіх у бізнесі, а жінки-Скорпіони також можуть зустріти заможного та успішного чоловіка, роман з яким підніме їхній статус у суспільстві.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Терезам тиждень принесе мрії та надії. Вони більше думатимуть про бажання, ніж про свої реальні можливості. Багато хто розумітиме, що їхні мрії далекі від життя, і не розраховувати на їхнє виконання. А дарма! Неділя багатьом принесе виконання розкішної великої мрії. А до цього дня Терези будуть зайняті зустрічами з друзями. З вівторка друзі матимуть на них сильний вплив. Найщасливіший день, неділя, може подарувати не лише виконання мрії, а й авторитет у колі друзів чи поява успішного друга чи впливового покровителя.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Діви будуть схильні до самотності. Тиждень добре підходить для відокремленого відпочинку, для лікування, для тих творчих та наукових занять, які потребують зосередженості та усамітнення. З вечора п'ятниці Діви стануть більш товариськими, балакучими, стануть частіше давати волю допитливості. Діви, які з початку тижня були зайняті науковою роботою, літературною діяльністю чи інтелектуальним хобі, з п'ятниці зможуть показати світові результати своєї роботи. Це ідеальний тиждень для лекторів, письменників та журналістів. Для деяких Дів буде важливою тема інтриг, таємного життя та таємної влади. У неділю цих Дів чекає успіх – вони матимуть неофіційну, але велику владу. На інших чекає таємний, але щасливий любовний зв'язок.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Леви будуть зайняті собою. Їх можна було б назвати егоїстами, якби вони не зігрівали оточуючих так щедро своєю чарівністю. Тому їх усі любитимуть. Але Леви все одно чуйно охоронятимуть свої інтереси. Ніщо не змусить їх чимось займатися, що їх не стосується, що їм не цікаво. У понеділок їм заманеться бути на публіці. Для них буде важливо, як світ на них реагує, тому вони будуть поводитися демонстративно і обов'язково опиняться в центрі уваги. З вівторка зірки, начебто Левам і так зараз дісталося мало благ, подарують їм ще й силу Венери: чарівність, сексуальність, відмінний смак та вміння подобатися. А в неділю на Львів чекає слава, велика шана чи розкішні зміни у зовнішності.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Якщо Раки хочуть комусь сподобатися або їм потрібно, щоб їх добре підстригли, щоб личило куплене вбрання, то ці справи потрібно робити в понеділок. Вівторок та середа налаштують Раків на філософський лад. Ці дні добре підходять для закордонної поїздки, спілкування з іноземцями, навчання, звернення до суду. Четвер та п'ятниця будуть зайняті діловим життям. А ще цілий тиждень важливими будуть фінансові справи: заробіток, підробітки, витрати, покупки. У неділю на Раків чекає успіх у грошах. На деяких буквально впаде багатство. У решти будуть скромніші успіхи: дорогий подарунок, прихід великої, але не гігантської суми, вдалий заробіток.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Близнюків буде дуже жвавий тиждень. Понеділок підходить для мережевого спілкування, навчання, поїздки за кордон та оформлення документів. У вівторок та середу багато часу піде на роботу. У четвер не завадить згадати про друзів. Близнюки першими відчують, як змінився стиль спілкування та характер новин: вони стали конкретнішими, з безліччю подробиць. Усвідомлення цього принесе Близнюкам успіх: вони раніше за інших зрозуміють, як треба спілкуватися, щоб спілкування, переговори, реклама були успішними. У суботу Близнюкам будуть потрібні тиша та спокій, щоб зосередитися на тому, що їх цікавить. А в неділю на них чекає дуже вигідне знайомство, важлива корисна зустріч, щедрий подарунок чи потрібна фінансова інформація.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тільцям потрібно більше часу віддавати вдома. Адже саме вдома на них чекають найяскравіші події. Це може бути домашнє свято, новосілля, покупки для дому, успіхи когось із членів родини. У понеділок буде особливо активним діловий бік життя. З вівторка домочадці матимуть на Тельців величезний вплив. Відновлювати сили теж найкраще вдома. Ще у вівторок та середу увага Тельців знадобиться їхнім друзям. У четвер та п'ятницю Тельці будуть емоційно відгороджені від оточуючих. У ці дні краще залишитись вдома або поїхати на природу, побути в тиші. У суботу буде приплив життєвих сил, Тельці відчують себе оновленими. А неділя принесе велику удачу в будинок і зробить набагато комфортнішими умови, в яких Телець живе.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Овнам тиждень принесе свято, участь у вечірці, відвідування концерту, побачення чи ще якусь розвагу. Поведінка самих Овнів буде ризикованою, їх як магнітом тягтиме до екстремальних розваг і любовних побачень з небезпечними людьми. Посилиться інтерес до інтимних стосунків. У вівторок захочеться усамітнитися, не вийде влитися у веселощі. Особливо багато сил і сміливості для різних пригод буде з середи до п'ятниці. У ці ж дні Овнам захочеться звернути увагу. А в неділю Овнів чекає успіх у коханні та грошах. У любовному житті буде казкове знайомство, незвичайне побачення.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.

Теги за темою
Гороскоп
Джерело матеріала
loader