Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився оригінальним рецептом рибно-овочевих котлет, які виходять дуже смачними та кориснішими за мʼясні.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво наголосив, що, на відміну від звичайних рибних котлет, такі котлетки виходять набагато смачнішими та соковитішими. Готуються вони дуже просто і стануть ідеальним доповненням до будь-якого гарніру.
Для приготування овочево-рибних котлет "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- тунець консервований шматочками у власному соку - 1 банка
- морква - 1 шт.
- кабачок - 1 шт.
- цибуля - 1 шт.
- зелень - за бажанням
- сіль, перець чорний мелений, улюблені спеції - за смаком
- сік половинки лимона
- яйця - 2-3 шт.
- борошно - 2-3 ст.л.
- олія для смаження
Моркву та кабачок "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво натирає на крупній тертці, цибулю нарізає кубиками, зелень – дрібно.
У велику миску викладаємо консервований тунець без рідини і розминаємо його виделкою. Додаємо кабачок, моркву, цибулю, зелень, також додаємо сіль, перець, улюблені спеції, лимонний сік і перемішуємо все до однорідності.
До рибно-овочевої маси "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає яйця, борошно та ще раз добре все перемішує.
Руками формуємо котлети та обсмажуємо їх на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії до апетитної золотистої скоринки з обох боків.
Останні новини України:
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.