Дружина Віктора Павліка зізналася, що її дратує в співаку
Дружина Віктора Павліка зізналася, що її дратує в співаку

Дружина Віктора Павліка зізналася, що її дратує в співаку

Віктор Павлік та Катерина Репʼяхова одружені з 2020 року, проте лише нещодавно відгуляли весілля. Пара виховує сина Михайла.

Українська блогерка Катерина Репʼяхова зізналася, що її дратує в чоловікові Віктору Павліку. Подробицями побуту з музикантом зірка соцмереж поділилася в програмі "Люкс ФМ".

Виявилося, що Віктор Павлік складає свої речі не в тих місцях. До того ж, родина наразі живе в маленькій квартирі, тому це питання особливо хвилює Катерину.

"Це у нас таке дуже гостре питання. Страшно переїжджати, бо це більша фінансова історія й якась відповідальність. Бо багато зараз ресурсів йде на розвиток Михасика. Ми займаємося майже щодня й це коштує недешево", — зізналася дружина Віктора Павліка.

Наразі в українського співака немає окремої кімнати, тому його кохана хотіла б, аби в них був окремий простір.

Віктор Павлік та Катерина Репʼяхова із сином
Фото: instagram.com/repyahovakate/

Тим часом з хороших рис Павліка Катерина назвала турботливість, відповідальність і готовність одразу прийти на допомогу.

"Він дуже турботливий і відповідальний. Дуже тішуся тим, що якщо треба щось зробити, то це робиться моментально. Якщо лампочка перегоріла чи щось треба полагодити – робиться моментально. Звісно, що я не лиш за це його полюбила, але це одне з", — зазначила Репʼяхова.

Катерина Репʼяхова із сином

Нагадаємо, Катерина Репʼяхова та Віктор Павлік зіграли весілля після чотирьох років шлюбу.

Також Фокус писав про наслідки операції на серці, яку зробили Віктору Павліку.

Джерело матеріала
loader
loader