Багатодітна мати Блейк Лайвлі вийшла у світ у рожевому міні
Багатодітна мати Блейк Лайвлі вийшла у світ у рожевому міні

Багатодітна мати Блейк Лайвлі вийшла у світ у рожевому міні

Актриса демонструє вбрання з квітковими елементами, просуваючи свій новий фільм "Все закінчиться з нами". Вона вміло обігрує сукні за допомогою зачісок і аксесуарів.

36-річна американська акторка Блейк Лайвлі, яка разом зі своїм чоловіком Раяном Рейнольдсом виховує чотирьох дітей, вкотре продемонструвала, що залишається в чудовій формі та може похизуватися витонченою фігурою. Наприклад, під час прес-туру з нагоди виходу її нового фільму "Все закінчиться на нас" у Нью-Йорку вона з'явилася в крихітній міні-сукні з квітковим візерунком, пише Times Now.

Її вбрання без бретелей і з глибоким декольте випромінювало літній настрій з яскравим квітковим візерунком, виконаним у відтінках помаранчевого, жовтого, фіолетового, зеленого і червоного. Образ вона доповнила парою босоніжок на підборах і парасолькою, яка вкривала її від дощу.

Блейк Лайвлі демонструє розкішну фігуру
Фото: Getty

Протягом дня вона переодяглася в сліпучо-яскраву рожеву сукню, теж довжини міні, доповнивши її рожевим пальтом з квітковими мотивами і туфлями в тон. Верх сукні був декорований прозорими плоскими намистинами, всередині яких були засушені квіти. Волосся зірки було заплетене в косу, яку зірка теж прикрасила квітами.

У такому вигляді вона з'явилася в магазині Betty Blooms Pop-Up у Челсі, щоб поспілкуватися з фанатами.

У заснованому на любовному романі Коллін Гувер фільмі "Все закінчиться на нас" Блейк грає жінку на ім'я Лілі, яка опиняється в нещасливому шлюбі.

Трейлер фільму "Все закінчиться на нас"

Останній вихід актриси відбувся через кілька днів після того, як вона запустила свою нову лінію з догляду за волоссям Blake Brown. Її чоловік зізнався, що неймовірно пишається своєю дружиною.

Раян і Блейк одружені з 2012 року і зараз у них четверо дітей — доньки Джеймс (9 років), Інес (7 років) і Бетті (4 роки), а також однорічний син Олін, ім'я якого подружжя розсекретило лише нещодавно.

Раніше Фокус писав, що Раян Рейнольдс розповів про виховання чотирьох дітей від Блейк Лайвлі.

Теги за темою
фільм
Джерело матеріала
loader