Перша ракетка України Марта Костюк виграла свій дебютний матч на Олімпіаді
Перша ракетка України Марта Костюк виграла свій дебютний матч на Олімпіаді

Перша ракетка України Марта Костюк виграла свій дебютний матч на Олімпіаді

Марта Костюк стала другою українською тенісисткою, яка пройшла до другого раунду Олімпіади. У стартовому матчі 22-річна спортсменка обіграла 23-річну новозеландку Лулу Сун - 0:2 (2:6, 3:6). Про це повідомило Суспільне Спорт.

- Я була трішки розгублена, бо перша Олімпіада. У Сун був класний[виступ на Вімблдоні, вона на якійсь впевненості виходила на корт. Я відчувала, що матч все одно під моїм контролем. Хоча я програвала по рахунку, чекала, коли зможу зачепитися за момент, коли вона почне робити якісь невимушені помилки, що і сталося. І все. А потім я продовжила робити те, що і мала, так і перемогла, — розповіла Костюк після гри.

Для першої ракетки України Марти Костюк це був дебютний матч у кар'єрі на Олімпійських іграх.

Наступною суперницею Костюк стане переможниця протистояння французької тенісистки Клари Борель та чеської спортсменки Катержини Сінякової.

Марта Костюк стала сьомою українською тенісисткою, яка зіграла на Олімпіаді в одиночному розряді і п'ятою, кому вдалося здобути перемогу, зазначив "Великий теніс України".

Костюк на Олімпіаді в Парижі також виступить в парному розряді.

  • Напередодні Еліна Світоліна у своєму матчі першого кола розгромила першу ракетку Японії Моюку Учудзіму. До кінця змагального дня 28 липня у Парижі також запланований матч Даяни Ястремської в першому колі — проти бразилійки Лаури Пігоссі.
  • Інша українка в одиночному розряді Ангеліна Калініна знялася зі змагань через хворобу.
Теги за темою
Теніс
Джерело матеріала
loader
loader