Повітряні та солодкі: рецепт солодких синабонів із домашнім кремом, готуються дуже легко
Повітряні та солодкі: рецепт солодких синабонів із домашнім кремом, готуються дуже легко

Повітряні та солодкі: рецепт солодких синабонів із домашнім кремом, готуються дуже легко

Синабони – це чудові булочки з корицею та вершковим кремом, їх можна приготувати за спрощеним рецептом, який допоможе створити смачний десерт, розповіла Юлія Віліч у Instagram.

Інгредієнти для тесту:

  • 250 мл теплого молока
  • 23 г пресованих дріжджів або 8 г сухих
  • 70 г цукру
  • 2 яйця
  • 80 г розтопленого вершкового масла (82% жирності), кімнатної температури
  • Цедра одного середнього лимона
  • Підлога пакетика ваніліну
  • Дрібка солі
  • 550 г борошна

Приготування тіста:

У тепле молоко додайте дріжджі та столову ложку цукру (із загальної кількості). Перемішайте. Додайте 100 г борошна (із загальної кількості) і ретельно перемішайте. Залишіть опару в теплому місці на 10 хвилин.

В опару додайте яйця, цукор, що залишився, цедру лимона і розтоплене масло. Перемішайте до однорідності. Поступово додайте борошно, спочатку вимішуючи тісто ложкою, а потім, коли воно стане більш щільним, продовжуйте вимішувати руками на робочій поверхні.

Вимішуйте тісто 7-8 хвилин, поки воно не стане м'яким і еластичним, і не буде липнути до рук. Викладіть тісто в чисту ємність, змащену маслом, накрийте рушником або харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 1 годину для підйому.

Начинка:

  • 100 г цукру
  • 6 г меленої кориці
  • 40 г вершкового масла

Приготування начинки:

Розкотіть тісто у тонкий прямокутний пласт. Змастіть тісто розтопленим вершковим маслом. Поступово присипте корицею і цукром.

Поверніть тісто в рулет і ретельно закріпіть краї. Наріжте рулет на 7-10 рівних частин. Викладіть булочки на лист, застелений пергаментним папером, залишивши невелику відстань між ними. Дайте булочкам постояти 30 хвилин.

Змастіть булочки сумішшю яйця та 1 столової ложки води. Розігрійте духовку до 180 °C. Випікайте булочки 27-30 хвилин до золотистого кольору.

крем:

  • 120 г вершкового сиру
  • 30 г вершкового масла
  • 40 г цукрової пудри

Вершковий сир, олія та цукрову пудру кімнатної температури збивайте міксером 30 секунд до отримання однорідної маси. Гарячі булочки відразу покрийте кремом.

Останні новини України:

Дешевше та смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як зекономити на приготуванні плову.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader