Як приготувати кіш з кабачків: ідеальна страва для ситного обіду
Як приготувати кіш з кабачків: ідеальна страва для ситного обіду

Як приготувати кіш з кабачків: ідеальна страва для ситного обіду

Кіш – це дуже ситний пиріг на хрусткому тісті з різноманітними начинками. Але поки триває сезон кабачків, саме їх можна використати для основи. Тісто чудово пропікається і має дуже ніжний смак.

Як приготувати ситний кабачковий кіш на обід розповіли на кулінарній сторінці hot spicyua в Instagram. З начинкою можна експерементувати.

Як приготувати кіш з кабачків: ідеальна страва для ситного обіду

Інгредієнти для основи:

  • кабачки – 2 шт.
  • яйця – 1 шт.
  • сметана – 1 ст.л.
  • борошно – 1 ст.л.

Інгредієнти для начинки:

  • курячого філе стегна – 2 шт.
  • помідори чері – 7-8 шт.
  • моцарела – 125 г сиру
  • шпинат
  • вершки – 100 мл.
  • яйця – 4 шт.
  • пармезан – 40 г сиру

Спосіб приготування:

Як приготувати кіш з кабачків: ідеальна страва для ситного обіду

1. Натерти на тертці кабачки, посолити, через 5-10 хв відтиснути.

2. Додати яйце, сметану, борошно.

Як приготувати кіш з кабачків: ідеальна страва для ситного обіду

3. Відправити в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин.

4. Зверху на основу викласти м’ясо обсмажене, шпинат, помідори, моцарелу.

Як приготувати кіш з кабачків: ідеальна страва для ситного обіду

5. Залити все яйцями з вершками.

Як приготувати кіш з кабачків: ідеальна страва для ситного обіду

6. Засипати пармезаном.

7. Відправити в духовку, розігріту до 200 градусів на 25 хвилин.

Як приготувати кіш з кабачків: ідеальна страва для ситного обіду

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані гріхи без стерилізації
  • Пряні мариновані кабачки
  • Мариновані кабачки з петрушкою та кетчупом
Джерело матеріала
loader
loader