Туристів майже немає: маловідоме пляжне місто стане знахідкою для відпустки
Туристів майже немає: маловідоме пляжне місто стане знахідкою для відпустки

Туристів майже немає: маловідоме пляжне місто стане знахідкою для відпустки

У спекотні дні нас відчайдушно тягне до води. Але не всім подобаються людні пляжі, дехто з нас хотів би усамітнитись біля води під час відпочинку.

У Великій Британії є така прихована туристична перлина. Як пише видання Mirror, у мальовничому графстві Девон на узбережжі затоки Лайм сховався рибальський Сітон, який може похвалитись прекрасним пляжем.

Містечко з населенням майже 8,5 тисяч осіб входить до списку світової спадщини ЮНЕСКО. Воно причаїлось у кількох хвилинах ходьби від стежки Південно-Західного узбережжя та природного заповідника Seaton Wetlands Nature Reserve. Зовсім поруч знаходяться більш популярні Сідмут та Лайм-Ріджіс, саме тому Сітон насолоджується спокоєм у їхній тіні.

Тим часом місцеві кажуть, що місто привабливе справді величезним пляжем і привітними мешканцями. Довжина галькового пляжу складає понад 1,5 км, також біля моря обладнані красиві еспланада та набережна з місцями для відпочинку, кіосками з морозивом та пляжними кафе. Деякі ділянки потребують ремонту, але все компенсує неймовірний вид на затоку.

Окрім узбережжя, Сітон може бути цікавий своїм затишним центром, де можна знайти чимало маленьких колоритних кафе. Останніми роками у місто також зайшли великі торговельні мережі, що буде зручно для туристів.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найкращі пляжні курорти Грузії.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader