Не просто банальна яєшня: як приготувати найсмачнішу шакшуку на сковорідці
Не просто банальна яєшня: як приготувати найсмачнішу шакшуку на сковорідці

Не просто банальна яєшня: як приготувати найсмачнішу шакшуку на сковорідці

Шакшука – це не просто яєшня, а повноцінна ситна страва. Окрім яєць, на сковорідку потрібно додати багато соковитих овочів, сезон яких у розпалі саме зараз. Все разом тушкується, обмінюється соками, тму виходить надзвичайно смачно. 

Ідея приготування ідеальної шакшуки з яєць опублікована на сторінці фудблогерки Анни Тимошенко (anna_timoshenko13) в Instagram. Головне – зробити рівномірні лунки для яєць.

Не просто банальна яєшня: як приготувати найсмачнішу шакшуку на сковорідці

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.
  • помідори – 3 шт.
  • паприка – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • сіль, перець, італійськи трави
  • вершкове масло або олія

Спосіб приготування:

Не просто банальна яєшня: як приготувати найсмачнішу шакшуку на сковорідці

1. Підсмажити на вершковому маслі або олії подрібнену цибулю.

2. Туди ж додати помідори та паприку.

Не просто банальна яєшня: як приготувати найсмачнішу шакшуку на сковорідці

3. Перемішати та тушкувати 5-7 хвилин.

Не просто банальна яєшня: як приготувати найсмачнішу шакшуку на сковорідці

4. Посолити поперчити та додати яйця.

Не просто банальна яєшня: як приготувати найсмачнішу шакшуку на сковорідці

5. Під кришкою на слабкому вогні готувати приблизно 5 хвилин.

Не просто банальна яєшня: як приготувати найсмачнішу шакшуку на сковорідці

6. Посипати зеленню та їсти з хлібом.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат з сардинами і яйцями
  • Пиріжки з лаваша з яйцями та зеленню
  • Салат з редискою, огірками і яйцями
Джерело матеріала
loader
loader