Як перейти на іншого оператора безкоштовно: Lifecell озвучив інструкцію
Як перейти на іншого оператора безкоштовно: Lifecell озвучив інструкцію

Як перейти на іншого оператора безкоштовно: Lifecell озвучив інструкцію

Компанія «Lifecell» повідомила, що перенести номер до їхньої мережі можна без відвідування магазину. Одна користувачка запитала: «Як перейти на Lifecell, якщо номер не прив'язаний до банку. Чи можна просто прийти в магазин Lifecell і перейти на вашу SIM-карту».

«Lifecell» відповів, що перенести номер можна або онлайн, або в магазині. Людина може купити новий номер Lifecell або перенести номер від іншого мобільного оператора.

"Не пропустіть цей критичний момент: Ваш Lifecell номер може зникнути за лічені дні
телефон/лайфселл фото з інтернету

Якщо номер зареєстрований чи не зареєстрований у поточного оператора, можна подати заявку на перенесення номера на офіційному сайті Lifecell або в їхньому магазині. Протягом 4 робочих годин ви отримаєте смс з рішенням. Також можна безкоштовно отримати нову SIM-карту в магазині Lifecell.

Перенести номер до Lifecell можна і без відвідування магазину. Для цього треба купити будь-який стартовий пакет Lifecell та ввести дані нової SIM-карти на сайті https://mnp.lifecell.ua/uk/ до дати перенесення. На цю карту буде перенесено номер.

Lifecell / фото: Facebook
Lifecell / фото: Facebook

Дані в заявці на перенесення номера повинні співпадати з даними документа, за яким номер зареєстровано. При візиті до магазину Lifecell для перенесення номера потрібно мати телефон з номером, який ви хочете перенести, адже на нього надійде код підтвердження.

Як перейти на іншого оператора безкоштовно: Lifecell озвучив інструкцію - Фото 3

Нагадаємо,Vodafone розповів, як отримати безкоштовний інтернет для планшета, ноутбука та навіть магнітоли

Вам буде цікаво дізнатися Lifecell розповів, як абоненти можуть заощадити на інтернеті: лише три простих кроки

Джерело матеріала
loader
loader