Топ-9 мультфільмів, які варто переглянути дітям разом з батьками: рекомендації психологині
Топ-9 мультфільмів, які варто переглянути дітям разом з батьками: рекомендації психологині

Топ-9 мультфільмів, які варто переглянути дітям разом з батьками: рекомендації психологині

Українська дитяча психологиня Таміла Джафарова поділилась добіркою мультфільмів, які варто подивитися всією сімʼєю. За її словами, важливо, аби батьки були поруч під час перегляду кіно, а не вмикали їх замість того, аби провести час разом.

Експертка зібрала кінострічки, які допоможуть дорослим та дітям дізнатися про важливість дружби, зрозуміти свої емоції та повірити в себе. Порадами психологиня поділилась у ТікТок.

Рататуй

Це веселий і навчальний мультфільм для дітей, який розповідає історію про те, що навіть найменший може досягти великих цілей. Історія надихає дітей вірити в себе долати перешкоди та реалізовувати свої мрії. Крім того вона підкреслює важливість творчості, дружби та того, що кожна особистість унікальна і має свої унікальні таланти, запевняє психологиня. 

Ріо

Цей мультфільм, за словами експертки, вчить дітей значенню дружби, пригод і прийняття нових викликів. Він надихає мріяти та вірити у себе показуючи, що зусилля і відвага можуть допомогти подолати будь які перешкоди.

Думками навиворіт

Джафарова зауважує, що цей мультфільм навчає дітей розумінню своїх власних емоцій та їхньому прийняттю. Крім того, допомагає вивчати як вони впливають на життя. Кінострічка показує, що всі емоції, навіть негативні, є важливими та природніми і допомагають дітям зрозуміти як керувати ними для здорового розвитку.

Лео

Цей мультфільм навчає дітей важливості дружби, взаємодопомоги та прийняттю рішень у складних ситуаціях.

Ліло і Стіч

Стрічка показує, що справжня дружба і любов можуть допомогти подолати будь-які труднощі. А навіть, незвичайні істоти можуть мати велике серце.

Душа

Мультфільм навчає дітей важливості саморозвитку, цінності кожного моменту життя і тому, що справжня радість полягає у відчутті задоволення від процесу, а не лише у досягненні цілі. 

Удача

Цей мультфільм навчає дітей, що кожна людина має свої унікальні здібності, а справжня сила полягає у вірі в себе та вмінні допомагати іншим, ділиться фахівчиня. 

Нікчемний Я

Показує важливість доброти, дружби та прийняття інших такими, які вони є. В ньому розкривається тема того, що навіть найвідданіші злочинці можуть знайти світло та змінитися, коли їхня серце наповнюється любовʼю та добротою.

Спіріт

Демонструє свободу, силу та вірність. Завдяки цьому мультфільму діти побачать,  що коли дотримуватися вірності, то навіть вороги будуть поважати тебе

Раніше OBOZ.UA писав про те, що "Думками навиворіт 2" став найкасовішим мультиплікаційним фільмом Pixar.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader