Настав час чесності: Венера в протистоянні з Плутоном вплине на любовний гороскоп кожного знака
Настав час чесності: Венера в протистоянні з Плутоном вплине на любовний гороскоп кожного знака

Настав час чесності: Венера в протистоянні з Плутоном вплине на любовний гороскоп кожного знака

Запорука гарних стосунків – це чесність та відвертість. Однак завжди в житті людей трапляються ситуації, коли вони з певних причин замовчують свої почуття перед партнером.

Чим довше ви відкладаєте обговорення проблем на потім, тим серйознішими вони стають. На щастя, астрологи заявляють, що коли Венера протистоятиме ретроградному Плутону у Водолії ви отримаєте сміливість для того, щоб підняти важливі теми.

Овен

Можливо, настав час задуматися про те, як ваша подорож до зцілення впливає на ваші романтичні стосунки. Проблеми в минулому – нормальне явище, але не потрібно переносити травми на сьогодення. Зверніть увагу на те, як ваші погляди на відданість і довгострокову любов впливають на поточні стосунки. Спробуйте дивитися на все крізь призму дорослої людини, щоб не втекти від проблем, зосередившись замість цього на дружбі.

Телець

Кохання вимагає компромісу, але це не означає, що ви повинні відмовлятися від усіх своїх бажань, особливо якщо ваш партнер не робить того ж самого. Ваша присутність і відданість заслуговують взаємності. Будьте чесними щодо своїх почуттів і готові озвучити свої потреби, уникаючи зайвих компромісів.

Близнюки

Настав час обговорити плани на майбутнє. Щоб це зробити, потрібно позбутися страху помилитися. Частина вас хоче знати, куди прямують стосунки, і отримати підтвердження своїх здогадок від партнера. Не бійтеся майбутнього, пам’ятайте про те, що ви цілісна особистість і говоріть чесно про свої почуття. Лише так ви дізнаєтеся, чи це справжнє кохання.

Рак

Перетворення – це завжди добре, але після стількох змін ви можете вагатися чи приймати нові. Ніколи не припиняйте проявляти себе найкращим чином, особливо в коханні. Також важливо мати чітке уявлення про те, чого ви хочете.

Лев

Щоб створити любов своєї мрії, потрібно зосередитися не лише на позитивних сторонах. Готовність досліджувати свої страхи та бути чесним щодо себе – це ключ до успіху та гармонії. Може бути складно, коли партнер робить щось, що нагадує вам про важке минуле, але пам'ятайте, що вам варто прийняти свої травми та працювати з ними, а не уникати.

Діва

Прислухайтеся до своєї інтуїції та перевірте свої почуття, уникаючи перенесення стресів з інших сфер життя у ваші стосунки. Проведіть час із собою, щоб почути голос своєї душі. Заплануйте відпочинок, щоб зрозуміти, чи не пов'язані негаразди в коханні з проблеми з інших сфер життя.

Терези

Знайдіть час для радості та внутрішнього зцілення. Чим більше ви працюєте над собою та своїми травмами, тим більше любові отримуєте. Розмірковуйте над тим, як ваші романтичні ідеали сформувалися в дитинстві і які з них є частиною вашої особистості. Це допоможе залучити в життя більше радості та любові.

Скорпіон

Всесвіт готує вас до великих змін. Не бійтеся відмовитися від чогось старого, що більше не приносить ані радості, ані користі. Будьте готові обирати себе та запроваджувати зміни, які дійсно приведуть вас до реального комфорту та процвітання. Також не залишайтеся в стосунках лише через звичку та страх перед змінами.

Стрілець

Ваш стиль спілкування відіграє важливу роль у коханні. Будьте відвертими з собою і з партнером. Не намагайтеся обманом отримати те, чого бажаєте. Іноді зміни – це частина божественного плану. Будьте чесними і ви не втратите те, що призначено для вас.

Козеріг

У вашому романтичному житті можуть відбуватися зміни, але не розглядайте їх як проблеми. Дайте подіям простір, щоб побачити кінцевий результат, адже він може вам сподобатись. Відпустіть контроль над життям хоча б ненадовго і вірте в те, що кожен ваш крок керується всесвітом.

Водолій

Знайдіть для себе декілька годин, щоб опрацювати почуття. Можливо, вам знадобиться більше відпочинку, тому варто попросити партнера дати вам трохи часу. Прийміть правду, не дозволяючи їй лякати вас. Ви не можете ігнорувати проблему, тому дайте собі можливість зрозуміти, що відбувається.

Риби

Це день зцілення, оскільки ви усвідомлюєте, що не відпустили все минуле. Немає правил, які вимагають повного зцілення перед початком романтичних стосунків, але важливо продовжувати процес покращення своєї особистості. Спілкуйтеся з любов'ю і терпінням, розслабтеся, визнайте та проаналізуйте свої почуття без негайних дій.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, що Венера також змінила життя деяких знаків. Вини стали ближчими до здійснення мрії.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader