Як обрати ідеальний для вас аромат парфумів: поради
Як обрати ідеальний для вас аромат парфумів: поради

Як обрати ідеальний для вас аромат парфумів: поради

Запахи мають здатність викликати емоції, відновлювати спогади та створювати враження. Також вони можуть стати невід'ємною частиною вашої особистості, відображати настрій або підкреслювати стиль.

Однак вибір парфумів може здатися складним завданням, оскільки ринок пропонує безліч варіантів. Тому Hypebeast поділився декількома порадами, які допоможуть вам знайти ваш ідеальний аромат.

Тестові набори

Перед тим як купляти великий флакон парфумів придбайте собі тестовий набір, де є декілька маленьких пляшечок з різними ароматами.

Як обрати ідеальний для вас аромат парфумів: поради

Наносьте парфум на шкіру

В будь-якому разі вам доведеться спробувати кілька парфумів, перш ніж ви знайдете той, який вам справді підходить. Також пам’ятайте, що часто аромати пахнуть на тестових смужках не так, як на шкірі, тому розпиліть їх на зап’ястя та понюхайте його ще раз через годину.

Проаналізуйте свою поточну колекцію парфумів

Якщо ви хочете розширити свій набір ароматів або спробувати щось нове, спробуйте переглянути власні флакони та знайти між ними закономірності, які допоможуть зрозуміти ваші загальні вподобання.

Конкретизуйте свої вподобання

Перед тим, як шукати ідеальний парфум, варто визначити, до яких сімейств ароматів вас природно тягне. Можливо вам подобаються солодкі запахи, або більш кислі, квіткові тощо.

Також зрозумійте те, які нотки вам точно не подобається. Це дозволить вам не втрачати час на тестування цілого ряду ароматів.

Як обрати ідеальний для вас аромат парфумів: поради

Зосередьтеся на настрої чи атмосфері

Як не дивно, запахи можуть створювати настрій, а тому їх можна поділити на веселі, оптимістичні, таємничі, примхливі тощо. Вибір ароматів за нотами може бути складним, оскільки в більшості ароматів, які ми відчуваємо, змішано багато запахів. Однак якщо ви орієнтуєтеся на атмосферу, це може значно звузити коло парфумів.

Дізнайтеся більше про улюблений бренд або фірмовий стиль парфумера

Коли ви почнете вивчати тему парфумів, то побачите, що кожен бренд має фірмовий стиль, як і кожен парфумер. Почитайте відгуки та описи їх найвідоміших парфумів, щоб зрозуміти, чи підходить вам їх атмосфера.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як комбінувати парфуми, щоб створити неповторний аромат.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader