Ріта Ора різко змінила стиль манікюру і вразила трендовими "голими нігтями"
Ріта Ора різко змінила стиль манікюру і вразила трендовими "голими нігтями"

Ріта Ора різко змінила стиль манікюру і вразила трендовими "голими нігтями"

Американська співачка Ріта Ора давно вважається однією з найбільш сміливих fashionista Голівуду. Однак нещодавно вона вразила своїх прихильників та модних критиків, зробивши трендовий нюдовий манікюр.

Така увага до манікюру Ори виникла невипадково. Зазвичай зірка віддає перевагу чомусь більш яскравому та барвистому. Але навіть вона не змогла протистояти одному з ключових трендів цього літа – "голим нігтям". OBOZ.UA розповідає про нього детальніше.

Що таке "голі нігті"

На відміну від класичного френчу чи нюдового манікюру, цей тренд не потребує жодних контрастних плям. "Голі нігті" мають виглядати саме так, наче на них немає жодного покриття. Це мінімалістичний підхід, який прийшов на зміну різнобарв’ю останніх сезонів.

Ріта Ора різко змінила стиль манікюру і вразила трендовими "голими нігтями"

Відтінки покриття, якщо ви не готові від нього відмовитись взагалі, обирайте максимально наближені до природного кольору ваших нігтів. Із ефектів варто обирати хіба що прозорий блиск. Готовий манікюр має справляти враження повної відсутності лаку. Хоча нігтьова пластина може бути і нарощеною.

Чому "голі нігті" стали такими популярними

Стилісти стверджують, що цей тренд максимально спрощує задачу вписати його у свій стиль. "Голі нігті" підходять до будь-якого вбрання чи макіяжу. Все, що вам знадобиться, це підібрати відповідний відтінок лаку. І повністю забути про свої нігті аж до наступного візиту до салону.

Плюс цього манікюру в тому, що він відростає досить непомітно. До того ж не обов’язково робити для нього покриття. Можна обмежитись доглядом за кутикулою, формуванням та поліруванням.

Але практичність – не єдина причина популярності "голих нігтів". Вони також вписуються у загальний тренд на вшанування природної краси.

Як доглядати "голі нігті"

Щоби підтримувати трендовий манікюр у хорошому стані, вам знадобиться зовсім небагато зусиль. Не забувайте регулярно користуватись зволожувальним кремом для рук і масажувати ним шкіру біля нігтів. Кілька разів на день наносьте олію для кутикули – продукт у спеціальному стіку з пензликом дуже зручно брати з собою. Якщо ж на ваших нігтях з’являються невеличкі білі плями, які псують враження, відрегулюйте свій питний режим. Такі відмітини є ознакою зневоднення.

Раніше OBOZ.UA розповідав про 8 найтрендовіших манікюрів літа 2024.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader