Окрім оладок, консервації та рагу з кабачка можна приготувати ситний торт. Він ідеально підійде для обіду на всю сім'ю. Після приготування обов'язково залишіть в холодильнику для стабілізації.
Ідея приготування ситного кабачкового торту опублікована на сторінці фудблогерки diali cooking в Instagram. В соус додайте багато кропу і часнику.
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.
- яйця – 2 шт.
- сіль
- борошно – 8 ст.л.
- майонез
- кріп
- часник
- помідори
Спосіб приготування:
1. Кабачки натерти на тертці.
2. Залишити на 10 хвилин і відтиснути від соку.
3. Потім додати спеції, яйця, борошно.
4. Все перемішати.
5. Викласти по 3-4 ст.л. на розігріту сковорідку.
6. Обсмажити з двох сторін.
7. Коли охолонуть – перемішати з майонезом.
8. Додатково ще на кожен млинець викласти кружальцем нарізаний помідор і поставити тортик настоятись в холодильнику на декілька годин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
- Кабачки в клярі