Елементарна літня закуска з соковитих овочів: можна їсти вже через 2-3 години
Елементарна літня закуска з соковитих овочів: можна їсти вже через 2-3 години

Елементарна літня закуска з соковитих овочів: можна їсти вже через 2-3 години

Із сезонних соковитих овочів можна приготувати дуже ароматну закуску. Вона чудово підійде до м'яса та риби. А маринується всього 2-3 години.

Ідея приготування літньої овочевої закуски опублікована на сторінці кулінарки Ольги Рябенко (olga riabenko) в Instagram. Для заправки використайте лише соєвий соус, сік лимону і трави.

Елементарна літня закуска з соковитих овочів: можна їсти вже через 2-3 години

Інгредієнти:

  • помідори коктейльні – 300 г
  • кабачки – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчика
  • соєвий соус – 1 ст.л.
  • сік лимону – 2 ст.л.
  • орегано сушений – 1 ч.л.
  • сіль – 1-2 ч.л.
  • свіжий базилік – 2 гілочки
  • оливкова олія – 2 ст.л.
  • мед – 2 ст.л.

Спосіб приготування:

Елементарна літня закуска з соковитих овочів: можна їсти вже через 2-3 години

1. Овочі нарізати.

3. Натерти часник.

Елементарна літня закуска з соковитих овочів: можна їсти вже через 2-3 години

4. Подрібнити базилік.

Елементарна літня закуска з соковитих овочів: можна їсти вже через 2-3 години

5. Додати решту інгредієнтів.

6. Перемішати та маринувати протягом 2-3 годин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Малосольні огірки з соєвим соусом
  • Гострі квашені огірки з часником
  • Мариновані огірки з кетчупом
Джерело матеріала
loader