Дженніфер Лопес провела час з донькою на фоні новин про розлучення
Дженніфер Лопес провела час з донькою на фоні новин про розлучення

Дженніфер Лопес провела час з донькою на фоні новин про розлучення

Останнім часом усе активніше говорять про ймовірний розрив Бена Аффлека та Джей Ло. Втім, вони досі офіційно не підтверджують домислів у мережі.

54-річна американська співачка Дженніфер Лопес провела час з 16-річною донькою Еммою. Про це пише Page Six.

Артистка вийшла у світ у Гемптоні зі своєю дитиною і кількома друзями після того, як провела День незалежності США окремо від свого чоловіка Бена Аффлека на фоні чуток про їхнє розлучення.

Для літнього виходу Джей Ло одягла рожеву максі-сукню з квітками, яку вона доповнила світло-коричневими босоніжками на платформі, сумочкою в тон, коричневими сонцезахисними окулярами, вишуканими підвісками, золотими сережками з кільцями та своєю обручкою.

Дженніфер Лопес з донькою

Тим часом Емма, яка народилася в союзі Дженніфер та співака Марка Ентоні, вибрала мішкувату сорочку поверх вільної коричневої футболки, довгих шортів з візерунком, чорних високих кросівок Converse та сумки через плече зеленого відтінку.

Згодом дует сів у помаранчевий позашляховик без вікон і поїхав.

Окрім Емми, Лопес також стала мамою сина Макса, поки була одружена з Ентоні. Після цього шлюбу вона одружилася з Беном Аффлеком, проте останнім часом усе голосніше говорять про розрив зірок.

Офіційно пара не коментує домисли в мережі, проте ціла низка новин підігріває чутки про їхнє розлучення.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек
Фото: Getty Images

Наприклад, розкішний особняк подружжя виставили на продаж. Нерухомість Аффлек і Лопес придбали лише 2023 року, заплативши за неї 60 млн доларів. Зокрема, актор вивіз свої речі з дому, поки дружина була в Європі. А також у мережі з'явилися предмети мистецтва з особняка пари на продаж.

Нагадаємо, що відомо про ймовірне розлучення Бена Аффлека та Дженніфер Лопес.

Також Фокус писав про історію кохання Джей Ло та Бена Аффлека.

Теги за темою
співачка
Джерело матеріала
loader