Запечені абрикоси з сиром та медом по-французьки: ідеальна закуска до вина
Запечені абрикоси з сиром та медом по-французьки: ідеальна закуска до вина

Запечені абрикоси з сиром та медом по-французьки: ідеальна закуска до вина

З абрикосів можна готувати не тільки смачне варення, але ще їх можна додавати в салати, робити соуси і просто запікати з сиром, медом і горіхами.

Що приготувати з абрикосу

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних, запечених абрикосів, з сиром, медом і горіхами.

Рецепт десерту

Інгредієнти:

  • 8-10 абрикосів
  • 50 г сиру Dorblu
  • мед, грецькі горіхи

Спосіб приготування:

1. Помийте абрикоси, видаліть кісточку, викладіть абрикоси у форму для запікання.

Абрикоси для страви

2. Усередину викладіть сир, полийте медом і присипте горіхами.

Сир та мед для страви

Запікайте 10 хвилин при 200 градусах, сир має розтопитися!

Готова закуска

Також на OBOZ.UA повідомлялося, як приготувати смачне, ніжне полуничне суфле без випічки.

Джерело матеріала
loader