Еліна Світоліна зіграла на Вімблдоні з чорною стрічкою через обстріл України
Еліна Світоліна зіграла на Вімблдоні з чорною стрічкою через обстріл України

Еліна Світоліна зіграла на Вімблдоні з чорною стрічкою через обстріл України

Українка здобула перемогу в поєдинку з китаянкою Ван Сіньюй. У цей день росіяни вчергове атакували міста України, внаслідок чого загинули понад 30 людей.

Українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла на матч четвертого кола Вімблдону проти китаянки Ван Сіньюй з чорною стрічкою через масований обстріл України зранку 8 липня 2024. Про це повідомила організація Ukrainian Tennis.

Уродженка Одеси здобула перемогу в поєдинку у Лондоні, на якому продемонструвала увагу до подій в Україні.

"Еліна Світоліна виходить до чвертьфіналу на Вімблдоні, за 55 хвилин обігравши Ван Сіньюй з рахунком 6:2, 6:1. Українка проведе 11-й чвертьфінал на турнірах Grand Slam, зокрема третій на британському "мейджорі", де її найкращим результатом є півфінал 2019 року та минулого сезону", — зазначили в Ukrainian Tennis.

Наступною суперницею української тенісистки буде казахська чемпіонка Вімблдону-2022 Олена Рибакіна.

Фото: Getty Images

Обстріл України 8 липня

ЗС РФ після дитячої лікарні "Охматдит" атакували медичний центр у Києві. За даними рятувальників, йдеться про будівлю в Дніпровському районі столиці. Унаслідок цього загинули 4 людини, а ще кілька дістали травми. Наразі в Києві відомо про 22 загиблих та близько сотні постраждалих.

Окрім столиці, під масований обстріл потрапили Кривий Ріг, Дніпро, Покровськ. У Кривому Розі 10 загиблих і 48 поранених. У Дніпрі відомо про одного загиблого і 12 поранених. У Покровську — про трьох загиблих.

Нагадаємо, росіяни влучили ракетою по лікарні "Охматдит" прямим наведенням.

Також Фокус писав про те, що ЗС РФ запустили по Україні понад 40 ракет різних типів.

Теги за темою
Теніс
Джерело матеріала
loader
loader