В Одесі тренер обматюкав і побажав смерті військовим: його вже відвезли співробітники ТЦК
В Одесі тренер обматюкав і побажав смерті військовим: його вже відвезли співробітники ТЦК

В Одесі тренер обматюкав і побажав смерті військовим: його вже відвезли співробітники ТЦК

Чоловік нецензурно висловлювався, обзивав українських військових "рабами" і бажав їм смерті. Місцеві активісти пояснили йому правила спілкування, але тренер "упав", не витримавши діалогу.

Фітнес-тренер з Одеси 6 липня обматюкав українських військових. Спочатку він обізвав їх рабами і побажав смерті, відео інциденту показав у Telegram одеський активіст Дем'ян Ганул.

"Та мені по***й, що ти воював, усі, хто там воює, дов***еби. Ви раби. Іди далі воюй, поки не здохнеш. Ти для мене не людина, ти г***да. Щоб ти здох, щоб ви всі там здохли", — говорив він військовому.

Чоловік продовжив агресивно лаятися, попри те, що військовий розповів йому про фронтові заслуги. Ганул зауважив, що йому важко було додивитися це відео до кінця, бо адреналін і бажання помсти переповнювали його.

"Із відео зрозуміло, що [той, хто ображає] бачить людину у формі та з притаманною сепаратистові ненавистю бажає йому смерті й посилає захисника", — зазначив він.

Із залу — у ТЦК

Пізніше активіст повідомив про відвідування кривдника і проведення з ним "бесіди" про те, як треба говорити з діючими військовими.

"Коли ці дов***би зрозуміють, що не можна бути биком, навіть якщо ти фітнес-тренер і трохи накачався. Підлога мокра, тренер пропустив день ніг і впав", — коротко описав він ситуацію.

Одеського тренера також повезли в ТЦК на мікроавтобусі, тепер на нього чекає проходження медкомісії. Військові зможуть запитати в нього, чому він бажав їм смерті, підсумував активіст.

Нагадаємо, наприкінці червня 2024 року в Києві сильно побили ветерана, колишнього військового з 32-ї окремої механізованої бригади. Трьом нападникам не сподобалася його зачіска.

Фокус уже писав, як в Одесі водій "протягнув" на капоті двох працівників ТЦК. Один із військкомів отримав травму голови.

Теги за темою
війна Збройні сили України військові
Джерело матеріала
loader