До смаженої або запеченої риби ідеально підходить соус тартар. Він готується на основі майонезу із додаванням лимонного соку. При цьому, страва не буде жирною і здивує вас своїм вдалим смаком.
Ідея приготування соусу тар-тар до риби опублікована на сторінці smachni.zahotovky в Instagram. Компоненти потрібно не збивати, а саме подрібнити ножем.
Інгредієнти:
- маринований або солоний огірок – 1 шт.
- каперси – 1 ст.л.
- петрушка – 3-5 гілочок
- естрагон – 2-4 гілочки
- майонез – 6 ст.л.
- лимонний сік – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
1․ Дрібно нарізати огірок.
2. Подрібнити каперси, петрушку та естрагон.
3. Все викласти в одну ємність.
4. Додати майонез та лимонний сік.
5. Ретельно перемішати – соус готовий.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія в духовці
- Скумбрія в клярі
- Скумбрія в духовці