Щоб торт був смачнішим, перед подачею відправте його на кілька годин у холодильник.
Оскільки сезон кабачків триває, пропонуємо вам новий рецепт дуже оригінальної та смачної страви з цього овоча. Потіште своїх близьких кабачковим тортом із грибами за рецептом із блогу "Кулінарна книга". Таку страву можна приготувати і на святковий стіл як чудову закуску.
Кабачковий торт із грибами
Інгредієнти:
Для млинців:
- кабачки маленькі — 3 шт;
- яйця — 3 шт;
- борошно — 100 г;.
Для соусу:
- сіль — 1 ч. л;
- перець — 1/3 ч. л.
- йогурт густий — 300 г;
- печериці — 300 г;
- часник — 2 зубчики;
- зелень — за смаком;
- сіль, перець — за смаком.
Спосіб приготування:
Натерти кабачки, віджати рідину. Додати яйця, сіль, перець, борошно і перемішати до однорідності.
Спекти млинці на змащеній олією сковорідці, розподіливши масу по всьому периметру й обсмаживши до золотистості з обох боків. Дати їм охолонути.
Печериці порізати, обсмажити на сковороді до випаровування вологи. Змішати всі інгредієнти для соусу і додати туди ж смажені гриби.
Тепер збираємо торт. Для цього кожен млинець змастити соусом із грибами. За бажанням можна посипати тертим сиром.
Прикрасити торт і охолодити його в холодильнику протягом 1-2 годин перед подачею.
Читайте також:
Хіт сезону: торт із кабачків із помідорами, сиром і зеленню
Оладки з кабачків на сковороді: найпростіший рецепт
Заготовки на зиму: рецепт кабачків для рулетиків